Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Mapamond

Despre noi:

De 25 de ani ,ajunsa la standardul de excelenta in activitatea de turism Agentia Mapamond este consilierul de turism nr 1 din Oltenia.
Mapamond gestioneaza contracte cu cei mai mari tour-operatori din lume, cu hoteluri si pensiuni ,centre de evenimente si multe alte servicii legate de frumoasa ei activitate in turism.
Garantia celor mai avantajoase pachete turistice este o prioritate, la fel fiind si calitatea serviciilor oferite. Serviciile Mapamond au fost solicitate de-a lungul timpului de companii mari de renume international dar si de foarte multe institutii publice. Compania are in portofoliu peste 85 000 de clienti multumiti si a furnizat catre acestia cele mai frumoase amintiri de vacanta si nu numai.
Echipa agentiei, special pregatita, este intr-o permanenta dezvoltare pentru a diversifica gama de servicii si produse pe plan intern si extern. Certificarea ISO 9001- 2008 face ca produsele turistice oferite de echipa Mapamond sa fie foarte apreciate in toata lumea.

Agentia Mapamond Craiova
Este consilierul de turism numarul 1 din Oltenia, ajunsa la standardul de excelenta in activ

Detalii Agentie

Adresa:

Str Oltet 2-4, Craiova, Dolj

Telefon:

+40 730 01 01 00

Fax:

+40 723 51 27 80

Email:

directorvanzari@mapamond.ro

Website:

www.mapamond.ro/

Oferte Agentie

Pagini rezultate
   Pagini rezultate
    * Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
    * Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
    * Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


    © 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .