Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Calibra Travel

SC CALIBRA TRAVEL CENTER SRL
RO28161376,  J12/593/2011

Sediul central:
Adresa: 400162 Cluj Napoca, Str. Croitorilor nr.24
Telefon / Fax: 0040-264-417991 / 417992 / 4179933  
Email: rezervare@calibratravel.ro

Punct de lucru:
Adresa: Miercurea Ciuc, Str. Gal Sandor nr.16
Telefon : 0040-266-315067
Fax:         0040-266-315086
Email: calibratravelcenter@yahoo.ro; mciuc@calibratravel.ro

AgenÅ£ia de turism CALIBRA a fost înfiinÅ£ată în anul 1997, cu un capital social de 100.000 ron ÅŸi are sediul central în Cluj Napoca. Este o firmă cu capital român integral privat, membră ANAT (AsociaÅ£ia NaÅ£ională a AgenÅ£iilor de Turism).

AgenÅ£ia de turism Calibra este agent acreditat IATA ÅŸi în acest moment implementăm sistemul de management al calităţii ISO 9001.
Agenţia de turism Calibra oferă
- pachete de servicii turistice pentru turişti individuali şi grupuri, circuite culturale, sejururi, vacanţe exotice, vacanţe pentru ski dar şi alte servicii la cererea expresă a clienţilor. Printre destinaţiile de top ale agenţiei Calibra se numără: Egipt, Creta, Mallorca, Antalya, Rodos, Israel, Iordania, Maroc, Austria, Italia, Slovacia, Slovenia, Grecia etc.
- croaziere
- bilete de avion spre orice destinaţie
- închirieri autocare / microbuse
- rezervări la hoteluri în Å£ară ÅŸi străinătate
- conferinţe şi simpozioane
- curse charter
- yachting
- rent-a-car.
Am dorit să eficientizăm colaborarea cu agenÅ£iile de turism partenere din Å£ară prin implementarea unui sistem de rezervări, astfel încât în momentul de faţă agenÅ£iile de turism colaboratoare pot efectua rezervări on-line prin intermediul noului sistem de rezervări www.calibraonline.ro
De asemenea, oferim turiştilor posibilitatea de a efectua rezervări on-line cu plata cu card pe site-ul nostru www.calibratravel.ro precum şi prin www.calibratravelonline.ro
Prioritatea firmei este satisfacÅ£ia clienÅ£ilor. În acest sens oferim servicii turistice de calitate la un preÅ£ corect. Calibra reprezintă un brand al calităţii pe piaÅ£a turistică din Romania.

Noi credem ca fiecare vacanta trebuie sa fie frumoasa si de aceea suntem cat se poate de obiectivi atunci cand recomandam o destinatie sau un hotel.
Misiunea noastra este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie! Ne propunem sa va oferim produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!
Valorile noastre sunt date in primul rand de respectul fata de clientii, partenerii si colaboratorii nostri, precum si de siguranta si calitatea serviciilor oferite.

Bine ati venit la CALIBRA TRAVEL CENTER !


Detalii Agentie

Adresa:

CLUJ NAPOCA, Str Croitorilor, nr 24

Telefon:

0264-417.991 / 2 / 3

Fax:

0264-417.991 / 2 / 3

Email:

rezervare@calibratravel.ro

Website:

www.calibratravel.ro

Oferte Agentie

Pagini rezultate
   Pagini rezultate
    * Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
    * Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
    * Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


    © 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .
    Web Design