Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Thassos, transport individual sau autocar 2016

Transfer

Transfer

Pret

35 €

Zile

10zile

Plecari

11.05 - 28.09.2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016
 • Thassos, transport individual sau autocar 2016

Descriere

Thassos - Vacanta in insula de smarald

Plecări cu autocar în fiecare Miercuri;

Intrare la cazare in fiecare Joi.

10 zile/ 7+2 nopți

 

ZIUA 1  - Către  Grecia. Întâlnire cu însoÅ£itorul de grup la locul ÅŸi ora stabilite în diagrama de îmbarcări anexată. Ne îndreptăm spre insulă Thassos pe traseul ales ÅŸi în funcÅ£ie de oraÅŸul de îmbarcare. Pe timpul nopÅ£ii vom traversa Bulgaria.

ZIUA 2  - Thassos, insula de smarald

În cursul dimineÅ£ii vom intra în Grecia ÅŸi ne vom îndrepta spre Kavala, al doilea oraÅŸ ca importanță geografică ÅŸi istorică din regiunea Macedonia  ÅŸi apoi spre portul Keramoti unde ne îmbarcăm pe ferry-boat pentru a traversa Marea Egee ÅŸi a ajunge în  Insula Thassos. După circa 30 minute păşim pe tărâmul insulei de smarald în capitala acesteia, Limenas. Cazare.

ZIUA 3 – 8  Vă propunem urmatoarele excursii opÈ›ionale:

* Plimbare cu vaporaÅŸul: plecăm din staÅ£iune ÅŸi imediat ce ieÅŸim din port vom servi o gustare, o cafea ÅŸi vom admira peisajul. Facem prima oprire pentru pescuit. Amatorilor li se vor da unelte speciale, cu momeală gata pregătită. Următoarea oprire este pentru baie ÅŸi distracÅ£ie, până se prepară prânzul barbeque pe care îl veÅ£i servi pe vaporaÅŸ. Mâncăm legănaÅ£i de valurile mării, apoi ne plimbăm de-a lungul coastei ÅŸi mai oprim în câteva golfuleÅ£e pentru înot. Pe vas putem face plajă, dar găsim ÅŸi locuri umbroase, muzică ÅŸi atmosferă de vacanţă.    

 * Kavala, oraÅŸul amfiteatru: Traversăm pe continent cu ferry-boat-ul, mergând spre Kavala. Pe drum, ghidul ne va povesti istoria oraÅŸului ÅŸi vom admira superba panoramă a acestuia înainte de a intra în oraÅŸ. Toate casele au aici vedere spre mare. În Kavala avem program liber, putem merge să vizităm cetatea, Imaretul turcesc, casa lui Mehmet Ali, Biserica Sf. Nicolae, apeductul roman, sau putem opta pentru o partidă de shopping la cele mai renumite magazine, unde în permanenţă sunt colecÅ£ii noi ÅŸi preÅ£uri accesibile. Putem merge la o cafea pe malul mării, la cochetele terase de lângă port.

* Seara grecească (recomandată tuturor celor care ÅŸtiu să se distreze): Seara grecească se organizează în satul de munte Theologos, într-o tavernă special amenajată. Programul începe cu deschiderea bufetului (preparate din carne de miel ÅŸi pui, garnituri, salate greceÅŸti), vinurile sunt la discreÅ£ie pe tot parcursul serii. Muzică bozouki live, cântăreÅ£i, dansatori, melodii ÅŸi costume tradiÅ£ionale, dans cu cadână ne vor ademeni pe tot parcursul serii să participăm la program. La închiderea programului, moment special: cerc de foc pe scenă, în mijlocul căruia se dansează ÅŸi se sparg farfurii.   

 * Turul insulei Thassos: Pornim spre partea de N-V a insulei. Facem o scurtă oprire pentru a admira peisajul ÅŸi apoi ne îndreptăm către Mânăstirea Arhanghelului Mihail. Această mânăstire este un loc spectaculos, amplasată pe stânci, deasupra mării, are o legendă frumoasă ÅŸi o comoară nepreÅ£uită: Sf. Cui cu care a fost răstignit Iisus. Vom vizita Mânăstirea, vom bea Apă Sfântă adusă de măicuÅ£e din  izvorul ce curge în peÅŸteră ÅŸi apoi ne vom îndrepta către Aliki. În Aliki vizităm ruinele vechilor temple, amplasate superb pe malul mării, fostă carieră de marmură. Mergem apoi în satul tradiÅ£ional macedonean Panagia, cunoscut pentru Biserica închinată Fecioarei Maria ÅŸi pentru fabrica de ulei de măsline. Mergem să gustăm renumita miere de pin produsă în Thassos. Facem ultima oprire pe cea mai mare ÅŸi mai frumoasă plajă a insulei, Golden Beach, unde ne vom delecta aproximativ 2 ore în valurile mării. 

ZIUA 9  - Către România. În cursul după-amiezii ne vom îmbarca pe ferry - boat pentru a traversa Marea Egee ÅŸi pentru a ajunge pe partea continentală a Greciei. Ne vom continua călătoria spre România pe traseul Kavala - Seres - Promahonas – Kulata Sofia – România.

ZIUA 10 - Din nou acasă! Sosim în Romania în cursul dimineÈ›ii în funcÈ›ie de condiÈ›iile de trafic È™i de formalitaÈ›ile vamale.

~ CLICK AICI pentru oferta individual/ autocar in format PDF! ~

MODALITATI E PLATA:

Copii care au gratuitate la cazare nu beneficiaza de pat.

* Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de minim 25 € la înscriere, restul pana la 60% pana la expirarea early booking-ului iar restul de plata cu 30 zile inainte de plecare. Rezervările făcute în perioada de first booking/early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Supliment transport autocar din BucureÈ™ti 55 €/pers. 

Timiá¹£oara, Voiteg - 55 €; PloieÅŸti, Arad, Lugoj - 60 €; Braá¹£ov, Buzău, PiteÈ™ti, Slatina, Oradea, Deva, Orá¹£ova, CaransebeÅŸ, ReÈ™iá¹­a - 65 €; Focá¹£ani, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drobeta Turnu Severin - 70 €; SighiÅŸoara, Bacău, Galaá¹­i, Constaná¹­a, Baia Mare, Satu Mare - 75 €; Târgu Mureá¹£, Iaá¹£i, Sibiu - 80 €; Cluj Napoca, ChiÈ™inău, Suceava, Piatra Neamá¹­, Alba Iulia - 85 €.

Include

 • Servicii incluse:
 • 7 nopÅ£i cazare cu masa aleasa; 
 • insoÅ£itor de grup din partea agenÅ£iei (la autocar); 
 • asistență turistică.

Nu include

 • asigurare medicală de călătorie ÅŸi asigurarea storno; 
 • taxele de intrare la obiectivele turistice È™i programe opÅ£ionale; 
 • alte taxe ÅŸi cheltuieli personale; 
 • bilet ferry boat Keramoti Thassos - Keramoti 10 €* /persoană - * Tariful biletului de ferry boat poate suferi modificări din cauza creÈ™terii costului combustibilului.

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org


* Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
* Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
* Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


© 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .
Web Design