Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Revelion in orasul Zeitei Atena autocar 6 zile

Transfer

Transfer

Pret

27 €

Zile

6zile

Plecari

29.12.2016 - 03.01.2017
  • Revelion in orasul Zeitei Atena autocar 6 zile
  • Revelion in orasul Zeitei Atena autocar 6 zile

Descriere

Revelion in Orasul Zeitei ATENA

Salonic– Meteora –Atena – Micene – Nafplio – Corint  – Cap Sounion  – Valea Tembi        

6 zile - de la 279 €

autocar

 

Program

Ziua 1 - BUCURESTI – SALONIC  (650 km) 

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara din Calea Grivitei, nr. 158. Tranzitand Bulgaria ajungem in cursul serii in Salonic. Incepem turul panoramic de oras :  Biserica Sf. Dumitru, apoi admiram zidurile Cetatii Salonicului, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia si vom finaliza cu o oprire la Turnul Alb - simbolul orasului. Cazare in Salonic la hotel 3*.

 

Ziua 2 - SALONIC - COMPLEXUL METEORA - ATENA  (590 km) 

După micul dejun, plecare spre Kalambaka pentru a vizita una din manastirile complexului Meteora, fenomen unic in Europa. Ne continuam traseul spre Atena, nu inainte de a imortaliza imaginea incredibila oferita de manastirile „suspendate intre cer si pamant”. In cursul serii ajungem in capitala Greciei unde ne lasam fascinati de frumusetea orasului intr-un tur panoramic de oras, admirand: Complexul ACROPOLE, Dealul Likavetus, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Cazare la hotel 3* in Atena. 

 

Ziua 3 – PELOPONEZ – MICENE - NAFPLIO - CORINT 

Mic dejun. Program liber. Va propunem sa vizitati: Complexul Acropole sau optional excursie in Peloponez (30 euro). Vizitam Ruinele Cetatii Micene (cea mai veche civilizatie greaca), un veritabil centru administrativ care domina mare parte din Grecia de Sud sub conducerea lui Agamemnon, conducatorul suprem al armatei grecesti. Excursia continua cu Nafplio – considerat unul dintre cele mai frumoase orase grecesti, prima  capitala a noului stat grec intre 1823 – 1834. La finalul excursiei, admiram  Canalul Corint, care uneste pe o lungime de 6 km cele doua mari grecesti: Egee si Ionica. Intoarcere pentru cazare la Atena. Puteti intampina Noul An alaturi de atenienii ce sarbatoresc in Piata Syntagma cu focuri de artificii si muzica. LA MULTI ANI 2017 !!!

 

Ziua 4 – ATENA – CAP SOUNION

Mic dejun. Program liber in Atena. Va recomandam vizita in  Parcul Central, urcarea cu telefericul pe Muntele Likavetus. Dupa-amiaza va propunem excursie optionala la Cap Sounion (15 euro) la Templul  lui Poseidon pentru a admira cel mai frumos apus de soare din Grecia. Intoarcere la Atena pentru cazare la acelasi hotel. 

 

Ziua 5 - ATENA – VALEA TEMBI - SALONIC (490 KM )  

Mic dejun. Plecare spre Salonic cu oprire la Termopile. Vom traversa Valea Tembi cu oprire la Schitul Sf. Paraschiva, unde va asteapta  icoana si moastele Sfintei Mucenite Paraskevi, intr-o biserica mica si racoroasa, sapata in piatra, un loc de destindere si rugaciune. In apropiere se afla “Izvorul Afroditei”, unde se spune ca frumoasa zeita s-a spalat pe fata si a devenit si mai frumoasa. Seara cazare in Salonic la hotel 3*.   

 

DATA DE PLECARE 29.12.2016

Supl. SINGLE 115 €

Copil 6-12 ani 255 €

Al 3-lea adult 269 €

Loc in camera DBL  279 €

 

Hotel  Dorian Inn  3*** (sau similar)   - http://www.dorianinnhotel.com/

Localizare: Hotelul este situat central la 250 m distanta de statia de metrou Omonia. 

Facilitati hotel: Hotelul are piscina, bar, restaurant situat de la ultimul etaj ce ofera vedere la Acropole si Insulele Saronice, conexiune Wi-Fi in toata locatia.

Facilitati camere: Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, uscator par, climatizare, telefon, televizor, seif, mini-bar.

 

ATENÅ¢IE! Grupul NU VA AÅžTEPTA turiÅŸtii care întârzie la îmbarcare.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.

 

PREÅ¢UL INCLUDE:

• transport cu autocar clasificat 2-4*;

• 5 cazări cu mic dejun în hoteluri 3*

• ghid însoÅ£itor din partea agenÅ£iei pe traseu.

 

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:

• Excursia optionala la Peloponez , Cap Sounion, min. 30 persoane. 

• Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org


* Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
* Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
* Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


© 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .
Web Design