Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Termeni si Conditii

Accesul pe pagina de internet www.pachetedeturism.ro (denumit in continuare Website) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos, precum si de orice alte legi si reglementari aplicabile in acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website sunteti de acord cu termenii si conditiile specificate de mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website apartin societatii comerciale Rene Travel Solutions S.R.L (denumita in continuare "Pachete de Turism") si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie. "Pachete de Turism" si toate simbolurile sau sloganele aferente sunt marci ale Pachete de Turism. Folosirea in orice fel a acestor marci este permisa numai cu acordul scris al companiei Pachete de Turism.

Documentele, imaginile si informatiile din proprietatea Pachete de Turism, incluzand, dar fara a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, continutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, impreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Pachete de Turism. Orice folosire a Materialelor Pachete de Turism, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, download/descarcare de fisiere in orice retea, intranet sau Internet, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a Pachete de Turism.

Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Pachete de Turism, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv Materiale Non-Pachete de Turism. Materialele Non-Pachete de Turism pot include din cand in cand articole, date, informatii, imagini, artwork, grafica, fisiere multimedia, elemente audio sau alte materiale publicate in ziare, reviste sau alte tipuri de media si pot de asemenea include numele sau marcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non-Pachete de Turism este strict interzisa fara permisiunea scrisa in prealabil a respectivilor terti proprietari.

Acest Website nu poate fi reprodus in intreg sau in parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat in orice fel in scop comercial fara acordul expres scris al Pachete de Turism.

Orice utilizator care viziteaza acest Website o face pe propriul sau risc. Materialele si informatiile continute in acest Website sunt furnizate in scop de informare generala. Pachete de Turismnu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest Website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; sau (c) utilitatea continutului acestui Website, in intreg sau in parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabile Pachete de Turism si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Acest Website poate contine linkuri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de Pachete de Turism. Pachete de Turism nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu aceste link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Pachete de Turism a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare a RENE TRAVEL din partea proprietarului acelui site.
Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie Pachete de Turism (incluzand imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fara acordul expres in scris al Pachete de Turism. Orice astfel de acord, permisiune sau licenta va fi retras/a automat in cazul folosirii neautorizate.

Pachete de Turism acorda dreptul ne-exclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) sau o pagina interna a acestui Website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre Pachete de Turism, afiliatii sau colaboratorii sai sau produsele si serviciile sale. in nici un caz nu se pot folosi logo-ul Pachete de Turism sau alte marci sau elemente grafice Pachete de Turism ca parte a acelui link fara acordul expres in scris al RENE TRAVEL. Va rugam sa luati in considerare ca este o politica a Pachete de Turism sa nu accepte si sa nu ia in considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de productie sau de orice alta natura. Pachete de Turism va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzand propuneri, idei, concepte, schite sau creatii finale, ca fiind neconfidentiale si libere de orice restrictie, pentru a fi folosite gratuit si fara plata vreunei compensatii.

Pachete de Turism isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la office@pachetedeturism.ro cu subiectul: "Termeni de Utilizare".

* Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
* Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
* Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


© 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .
Web Design