Pachete de turism

Pachetedeturism.ro va ofera solutiile perfecte, ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta de vis.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski,oferte de revelion, oferte de craciun, oferte de turism oriunde in lume, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe alte oferte de turism.

Toti am dorit o vacanta de vis intr-un loc de vis, noi va vom ajuta si asista la realizarea acestei vacante perfecte!

Asigurari de Calatorie

 

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre o anume asigurare de calatorie, doar dati click pe acel “i” din dreapta fiecarui pachet. Dupa ce ati ales un pachet aveti la pasul 2 o casuta cu pret calatorie, trebuie sa treceti un numar la intamplare ca sa puteti merge mai departe.

 

Bine ati venit la sectiunea de asigurari de calatorie. Pe aceasta pagina puteti gasi asigurari de calatorie, asigurari medicale de calatorie, asigurari de calatorie pentru masina, asigurare de calatorie de ski (asigurare de ski), asigurare de raspundere civila private pentru calatorii, asigurare de accident. Puteti allege unul din pachetele de asigurare : Pachet protectie de calatorie – clasic, pachet protectie de calatorie – premium, asigurarea costurilor de stornare, pachet protectie de calatorie – ski. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre o anume asigurare de calatorie doar dati click pe acel “I” din dreapta fiecarui pachet.


* Preturile listate sunt pentru 1 pesoana in camera dubla.
* Preturile se pot schimba fara nici o notificare.
* Pachetedeturism.ro nu este responsabil pentru nici o greseala din textul ofertelor.


© 2010 Pachetedeturism.ro Toate drepturile rezervate .
Web Design